Την Τρίτη 14/4/2019 όλοι οι μαθητές του Γυμνασίου Σπετσών συμμετείχαν στην μονοήμερη εκδρομή που πραγματοποιήθηκε στο θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου και στις εγκαταστάσεις του THE RANGH στο Σοφικό Κορινθίας.

Την Τρίτη 14/4/2019 όλοι οι μαθητές του Γυμνασίου Σπετσών συμμετείχαν στην μονοήμερη εκδρομή που πραγματοποιήθηκε στο θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου και στις εγκαταστάσεις του THE RANCH στο Σοφικό Κορινθίας.

Οι μαθητές ξεναγήθηκαν στο θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου και θαύμασαν την ακουστική του. Ακούσαμε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα για το θέατρο, την τραγωδία και κωμωδία από τις φιλόλογους που συνόδευαν την εκδρομή. Η καθηγήτρια των αγγλικών μας μίλησε για τις θεατρικές παραστάσεις που λαμβάνουν χώρα κάθε χρόνο στο θέατρο.

Μετά από την επίσκεψη μας στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου κατευθυνθήκαμε στις εγκαταστάσεις του THE RANGH στο Σοφικό Κορινθίας. Η κατασκήνωση βρίσκεται στη καρδιά μιας κοιλάδας που περιτριγυρίζεται από ένα καταπράσινο δάσος. Ήταν σαν να είχαμε μεταφερθεί στην Άγρια Δύση. Mε σεβασμό στο περιβάλλον και υψηλή αισθητική πάντρεψαν στοιχεία της Άγριας Δύσης (ξύλινα σπιτάκια) με τις άρτιες αθλητικές εγκαταστάσεις. 

Οι μαθητές χωρίστηκαν σε ομάδες και επισκέφτηκαν όλες τις εγκαταστάσεις του THE RANGH έκαναν ιππασία, τοξοβολία και αθλήθηκαν στις εγκαταστάσεις του. Μετά από το γεύμα στην τραπεζαρία των εγκαταστάσεων και μια μικρή ξεκούραση στο σαλούν πήραμε τον δρόμο της επιστροφής. Ήταν μια πολύ όμορφη μέρα.